Slide3Slide5

Brugse Autonome Bierproevers VZW Presenteert

Brugs Bier Festival

Rodenbach Vintage

RODENBACH Vintage is de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Vintage is 100% oud belegen bier. Zijn smaak is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik met een toets van vanille, kers en zoethout. Zijn aroma bevat een vleugje karamel en eikenhout, alsook toetsen van groene appeltjes vermengd met honing en chocolade. 
In 2016 vullen we op exclusieve en zeer beperkte basis de RODENBACH Vintage af in vaten. Voor het BAB-festival hebben uitzonderlijk 4 vaten van deze Limited Edition voorzien. Dit is dus werkelijk een topper!
 

Brouwer : Palm Belgian Craft Brewers

Soort : Oud bruin

Kleur : Bruin

Gisting : Gemengde gisting

Smaak : Licht zurig

AlcVol : 7%

Verkrijgbaar op vat

Geen afbeelding toegevoegd

Bierzoeker

Mensen die graag Rodenbach Vintage drinken, lusten ook deze soortgelijke bieren: Oud Bruin, Oud Bruin Infusions, Galbert van Brugge 2013, Galbert van Brugge 2014, Vieille Provision, Liefmans Goudenband, Paulus, VanderGhinste Roodbruin, Monks, Monks Grand Cru.

Mijn lijstje

Met "Mijn lijstje" kunt u uw eigen bierparcours voor het festival samenstellen.< Terug naar overzicht