Slide3Slide5

Brugse Autonome Bierproevers VZW Presenteert

Brugs Bier Festival

Gemengde gisting

Gemengde gisting: ofwel vermengen van bieren van verschillende gistingswijzen (bijvoorbeeld mengen van spontane- en hogegistingsbier), ofwel: gebruik van verschillende gistingswijzen tijdens het productieproces (bijvoorbeeld hoge gistingsbier dat met een lage gist wordt hergist in de fles of hoge gistingsbier dat ook wordt blootgesteld aan wilde gisten).

Bieren op het bierfestival met "gemengde gisting":

Oud Bruin, Oud Bruin Infusions, Bourgogne des Flandres, Galbert van Brugge 2013, Galbert van Brugge 2014, Galbert van Brugge 2015, Straffe Hendrik Wild 2017, Cuvée Devillé, Liefmans Kriek-Brut, Liefmans Goudenband, VanderGhinste Roodbruin, Jacobins Aged Red Single Barrel, Rodenbach Vintage, Rodenbach Caractere Rouge, Rebelse Strop, Ichtegems Grand Cru.
< Terug naar overzicht met de gistingen